Välkommen till Rapidus nyhetstjänst!

Erik Olausson_litenVi är nyhetstjänsten som bevakar det innovativa näringslivet i Öresundsregionen. Rapidus har varit igång sedan år 2000 och hela tiden levt efter devisen "Först med nyheten - eller inte alls".

Det innebär att vi gör saker och ting lite annorlunda än traditionella medier. Vi driver ett aktivt nyhetsarbete med den absoluta ambitionen att tillföra något nytt i dagens strida ström av information.

Det finns ett ökat behov bland Skånes beslutsfattare att hålla sig uppdaterade om utvecklingen ute hos kunder, samarbetspartner och konkurrenter. Med Rapidus får du denna förstahandsinformation i digital och koncentrerad form.

Likaså växer efterfrågan på mötesplatser för att knyta kvalitativa affärskontakter. Därför ordnar Rapidus också arrangemang för näringslivet.

Dessa återkommande nätverksträffar har vuxit fram till att vara en av de allra mest uppskattade mötesplatserna i hela regionen. Bland intervjugästerna på scen från de senaste åren märks moderattoppen Anna Kinberg-Batra, Ericssons koncernchef Hans Vestberg och SEB:s vd Annika Falkengren.

Så välkommen till Rapidus - registrera dig som abonnent du också!

Erik Olausson
/Chefredaktör och utgivare

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!

Samarbetspartners: