Special: Rapidustomten med hårda klappar

Kort sagt: Rapidus sista nyhetsbrev före jul och för hela året – om det inte händer något särskilt och det hoppas vi ju att det gör – passar på att blicka tillbaka på 2019. Dags för Rapidustomten att dela ut lite julklappar i form av utmärkelser till några riktigt snälla entreprenörer som skapat rubriker åt… Läs mera »

Fira Rapidus 20-årsdag den 29 januari!

I januari får Rapidus handla på Systembolaget. Ja, vi har alltså festen onsdagen den 29 januari denna gång, trots att födelsedagen är den 24. Tiden för festen är 18.00. Pembert & Gustafsson är värdar i Lokal 17, på bottenvåningen i Studiohuset. Inbjudan kommer i början av januari men lägg redan nu in datumet i kalendern! Jan… Läs mera »

Bildreferat: Nobelskandaler och skånska startup-stjärnor

Inför fredagens Nobelmiddag gästades dagens Rapidus Popup – på Castellum i Lund tillsammans med AWA och PwC – av Johan Lindwall, chefredaktör Svensk Damtidning och en av Sveriges främsta experter på Nobelfesten. Även två stjärnskott inom skånskt näringsliv, grundarna av Medow, gästade evenemanget. Klicka här för att se fler bilder från dagens evenemang. Rapidus chefredaktör… Läs mera »

Tre frågor till Nobelfest-experten…

… Johan Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning. Du är gäst på Rapidus Popup på måndag, vad kan våra medlemmar vänta sig? – Jag tänkte vara lite mer kåserande om hur det är att vara på Nobel och vad det betyder för Sverige. Bjuda in lite bakom kulisserna på den största kungliga högtiden. Hur många Nobelfester… Läs mera »

Rapidus satsar på nordvästra Skåne

Nu utökar Rapidus sin bevakning av Helsingborgs näringsliv och välkomnar redaktionens första Helsingborgsredaktör, Pernilla Gudmundsson. – Nordvästra Skåne är en expansiv region med stor entreprenörskraft, mycket driv och många spännande företag. Att jag själv har rötterna i myllan utanför Höganäs och alltid betraktat Helsingborg som min stad gör det särskilt njutbart för mig, säger hon…. Läs mera »

Bildreferat: Välkomna till Helsingborg!

Klicka här för att se mingelbilder från eventet.  Äntligen var det dags att inviga Rapidus Efter Jobbet i Helsingborg. Efter 20 års bevakning av näringslivet i Öresund och över 100 anordnade evenemang var det hög tid rikta fokus mot nordväst. Och vem bättre att ha med sig som partner och värd än 172 år gamla… Läs mera »

Rapidus och EFN inleder samarbete

Rapidus har inlett ett samarbete med Handelsbanken tv-kanal EFN. Det innebär att EFN kommer att filma Rapidus evenemang, samtidigt som nyhetsbyråns medarbetare kommer göra gästspel i webb-tv:n. Sedan 2011 producerar Handelsbankens dotterbolag EFN ekonomijournalistik med inriktning på börs, sparande, företagande, hållbarhet och samhällsekonomi. Centralredaktionen ligger i Stockholm, men sedan 2018 har EFN lokal närvaro i… Läs mera »

Fullsatt frukostmöte med Nyamko Sabuni

Det tog bara några timmar. Sedan var alla platser på Rapidus och Advokatfirman Lindahls frukostmöte med Nyamko Sabuni den 28 november upptagna. – Vi på Rapidus har vant oss vid att efterfrågan är stor på våra tempoladdade, snabba events. Och nu brann det till igen i mailboxen. Nyamko Sabuni-mötet blev fullbokat innan jag hann anmäla… Läs mera »

Rapidus första event i Helsingborg

Rapidus första event i Helsingborg går av stapeln den 21 november. Då bjuder Rapidus och Helsingborgs Handelsförening in till afterwork på Restaurang Gastro, klockan 16.30 tillsammans med tre lokala stjärnentreprenörer: Martin Persson från Chocolatte, Peter Borgman från JS Energi och en av 34orna, Amanda Larsson från Färsking. – Så många har så länge frågat varför… Läs mera »

Special: Hela listan på 34orna

Listan har ingen inbördes rangordning, med undantag för de första fem som utgör förstafemman. Berätta gärna för oss vilka vi har glömt eller varför vi har fel. Här hittar ni förra årets lista på 34orna. Mehrdad Mahdjoubi, 30, Malmö, som har en affärsidé i Orbital Systems som väckt mycket stor global uppmärksamhet och attraherat investerare som… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!

Samarbetspartners: