En sommarhälsning från Rapidus

Saknar du oss efter denna frukostmöteslösa vår? Vi saknar dig! Så vi spelade in en liten sommarhälsning om karantäner, omställningar och mediebråk. Glad sommar!

Special: Krisen stoppar inte Rapidus

Nu har Rapidus i tre veckor rapporterat hur skånska och danska företag klarar sig under coronakrisen. Så vad gör vi själva? Tackar som frågar, vi kör på! Av Niclas Lindstrand, Rapidus parollmakare Kontoret på Stora Nygatan i Malmö är i praktiken stängt, skulle våra få medarbetare smitta varandra så ligger vi pyrt till. Men det… Läs mera »

Det värsta som någonsin hänt eventbranschen…

Konferenser, möten och andra evenemang runt om i Skåne ställs in eller skjuts på framtiden i coronavirusets spår. Pehr Palm, vd på det regionala bolaget Event in Skåne, säger till Rapidus att det säkert kommer finnas arrangörer som tvingas i konkurs. – Detta är det värsta som hänt evenemangsbranschen någonsin. Det mesta den närmaste tiden… Läs mera »

Frukostmötet med Johan Lindeberg skjuts upp

Efter 20 år och över 100 frukostmöten skjuter Rapidus för första gången upp ett planerat möte. Anledningen är tisdagens rekommendationer från Folkhälsoinstitutet om att stävja spridning av viruset Covid-19. – The show must go on, men inte riktigt, riktigt alltid. När världen drabbas av allvarliga hot mot allmän hälsa tar näringslivet ansvar. Det gör Rapidus också,… Läs mera »

Se Rapidus 20-årsfest här!

Missade du Rapidus 20-årsfest? Eller var du där och vill uppleva den igen? Vår samarbetspartner EFN gjorde ett fint tv-inslag som du kan se HÄR och fira tillsammans med Årets Rapidusföretag 2019, Pinmeto.

Årets Rapidusföretag är…

Mjukvarubolaget Pinmeto vann årets Rapiduspris. Grundarna Daniel Melkersson, Michael Nilsson och Marcus Olsson var på plats och berättade om hur de började med att sälja produkten innan den ens fanns. – Nej, nej, nej, säger Pinmeto:s vd Daniel Melkersson på frågan om priset var förväntat. – Jan ringde och sa att vi var väldigt nära… Läs mera »

Så firade Rapidus sin 20-årsdag

Bland de röda- vita och svarta ballongerna på Lokal 17 minglade på onsdagen cirka 200 personer för att fira att Rapidus fyllde 20 år. Det blev mingel, mat och prisutdelning. Men även gästernas kunskaper testades: Vem var allra först att bli omskriven i Rapidus? Invigde kvällen gjorde vd Jan Wifstrand och chefredaktör Niclas Lindstrand. När… Läs mera »

Rapidus fyller 20 år!

I dag får Rapidus gå på Systembolaget (utan falskt leg) för första gången. Den 24 januari 2000 skickades det allra första nyhetsbrevet och sedan dess har födelsedagen firats just det datumet. Dagen till ära tog vi ett snack med Rapidus grundare, ägare och vd Jan Wifstrand – vem annars? Vad var det som gjorde att… Läs mera »

Special: Rapidustomten med hårda klappar

Kort sagt: Rapidus sista nyhetsbrev före jul och för hela året – om det inte händer något särskilt och det hoppas vi ju att det gör – passar på att blicka tillbaka på 2019. Dags för Rapidustomten att dela ut lite julklappar i form av utmärkelser till några riktigt snälla entreprenörer som skapat rubriker åt… Läs mera »

Fira Rapidus 20-årsdag den 29 januari!

I januari får Rapidus handla på Systembolaget. Ja, vi har alltså festen onsdagen den 29 januari denna gång, trots att födelsedagen är den 24. Tiden för festen är 18.00. Pembert & Gustafsson är värdar i Lokal 17, på bottenvåningen i Studiohuset. Inbjudan kommer i början av januari men lägg redan nu in datumet i kalendern! Jan… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!

Samarbetspartners:

Samarbetspartners: